Γλυκά.

Σοκολατενια Sauce Σε Βάζo

ΥΛΙΚΑ. 180γραμ. κουβερτουρα. 6 κουτ, σουπας κρεμα γαλακτος. 2 κουτ. σουπας ζαχαρη. 1/2 φλιτζ. νερο. 1 βανιλια. 2 κουτ. σουπας βουτηρο. 2 κουτ. γλυκου κονιακ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ. Ζεσταινουμε την κρεμα γαλακτος με την ζαχαρη και το νερο σε κατσαρολακι μεχρι να αρχισει ο βρασμος, ανακατευουμε με ξυλινη...

Σοκολατενιες Τρουφες.

ΥΛΙΚΑ. 20 Κομματια περιπου. 350γραμ. κουβερτουρα μαυρη. 50γραμ. αγελαδινο βουτυρο η μαργαρινη. 2 κροκοι αυγων. 2 κουτ. γλυκ. νες καφε. λιγο κονιακ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ. 8 κουτ. σουπας κακαο. ΕΚΤΕΛΕΣΗ. Βαζετε στη φωτια μια κατσαρολα με νερο , μεσα στην οποια τοποθετειτε μιαμικροτερη με τη...

Τουρτα Φουντουκι.

ΥΛΙΚΑ. 3 φυλλα παντεσπανι (βλεπε βασικες συνταγες). ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙΟΥ. 100γραμ ρουμι μαυρο η λικερ. ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ. 1 κιλο κρεμα γαλακτος. 150γραμ ζαχαρη αχνη. 1 κουτ. σουπας νες καφε. 2 κουτ. σουπας ρουμι μαυρο η λικερ. 1 φλιτζ. τσαγιου φουντουκι ξεφλουδισμενο. ΓΙΑ ΤΗ...

Τριο Μους Σοκολα.

ΥΛΙΚΑ.  1 φορμα σε σχημα μισου κυλινδρου μηκος 30εκ. 1/2 δοση ζυμη για παντεσπανι σοκολατας ρολο(βλεπε βασικες συνταγες). ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑΣ. 125γραμ. κουβερτουρα μαυρη. 150γραμ. κρεμα γαλακτος. 2 κουτ. γλυκ. λικερ γκραντ μαρνιε. ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ...

Τσιζ Κεικ.

ΥΛΙΚΑ. ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ. 100γραμ. βουτυρο η μαργαρινη. 1/2 πακετο μπισκοτα τετραγωνα. 50γραμ. αμυγδαλα. ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ. 450γραμ. τυρι κρεμα. 400γραμ. κρεμα γαλακτος. 160γραμ. ζαχαρη αχνη. 150γραμ. αμυγδαλα ψιλικομμενα και καρβουδισμενα. 3 κροκοι αυγων. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ. μαρμελαδα η ζελε...

Τσουρεκι Πασχαλιατικο.

ΥΛΙΚΑ. 1200γραμ. αλευρι για τσουρεκι μυλοι κρητης. 50γραμ. φρεσκια μαγια. 6 αυγα. 300 γραμ. φρεσκο βουτυρο γαλακτος. 300γραμ. ζαχαρη. 200γραμ. γαλα. 1 κ.σ. ξυσμα πορτοκαλιου. 1/2 κουτ. γλυκ. αλατι. 1 κ.σ. μαχλεπι. κοκκινα αυγα. 1 αυγο για την επαλειψη. αμυγδαλο σε...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>